Ben je op zoek naar afwisselende tapas recepten voor een borrel avond? Probeer dan onze recepten voor diverse kleine hapjes met gezonde ingrediënten.
Ingrediënten
Crostini’s met Tomaat en Basilicum
- 1 stokbrood of ciabatta
- 2 teentjes knoflook, gehalveerd
- 4 tomaten, in kleine blokjes gesneden
- 1 handvol verse basilicumblaadjes, fijngehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- Balsamico azijn (optioneel)
Gevulde Mini Wraps met Kip en Avocado
- 4 mini tortilla wraps
- 2 kipfilets
- 1 avocado, in plakjes gesneden
- 1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
- 1 handvol rucola
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel komijnpoeder
- Zout en peper naar smaak
- Olijfolie
Alles toevoegen aan winkelwagen
Deze producten shop je bij MaatjeSlanker.nl om dit lekkere recept te maken:
Bereidingswijze:
Crostini’s
Brood voorbereiden:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd het stokbrood of de ciabatta in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en rooster ze in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 10 minuten.
Tomatenmengsel maken:
- Meng de tomatenblokjes, gehakte basilicum, olijfolie, zout en peper in een kom. Voeg eventueel een scheutje balsamico azijn toe voor extra smaak.
Crostini’s samenstellen:
- Haal de geroosterde broodjes uit de oven en wrijf ze lichtjes in met de gehalveerde knoflookteentjes.
- Lepel het tomatenmengsel op elk broodje.
- Serveer de crostini’s direct.
Kip wraps