Italiaanse pasta

Dit recept is niet alleen smaakvol, maar ook voedzaam en past perfect in een koolhydraatarm dieet. Pas de hoeveelheden en ingrediënten naar wens aan om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 4 zakjes Feeling OK Pasta
  • 2 potten Smaakgeheimen – Italiaanse pastasaus
  • Rabeko Cooking Spray
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in dunne reepjes
  • 4 tomaten, ontveld en in blokjes gesneden
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse basilicumblaadjes voor garnering
  • Parmezaanse kaas (optioneel)

Deze producten shop je bij MaatjeSlanker.nl om dit lekkere recept te maken:

Bereidingswijze:

  1. Verhit de cooking spray olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze glazig. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak deze kort tot het aroma vrijkomt. 
  2. Als je voor de vegetarische optie gaat kun je deze stap overslaan. Voeg vervolgens het gehakt toe en rul het gehakt tot het gaar is.
  3. Voeg de paprika toe en bak deze tot ze zacht zijn.

  4. Voeg de pastasaus, tomatenblokjes en verse tomaten toe aan de pan. Roer goed door.

  5. Voeg de gedroogde oregano en basilicum toe. Breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de saus sudderen op laag vuur, zodat de smaken goed kunnen mengen.

  6. Terwijl de saus suddert, kook je de Feeling OK pasta of spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

  7. Serveer de saus over de spaghetti. Garneer met verse basilicumblaadjes en eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas.

Geniet van je heerlijke koolhydraatarme spaghetti met groentesaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *